Ulvetider og skiftespor

Ulvetider og skiftespor

2. maj 2022 udkom ULVETIDER OG SKIFTESPOR. LO på vejen mod Fagbevægelsens Hovedorganisation, FH. Men også om FTF på den samme vej. Også en bog om dansk politik i en periode med mange politiske forsøg på at underminere fagbevægelsen.
I 2020 udgav jeg FREDY – om den klemte kronprins og glemte konge, Frederik 8., der ganske uretfærdigt blev mere kendt for sin død i Hamborg end for sit liv og virke. Se blot anmeldelserne på fredy.dk

Og min første rigtige politiske bog er biografien om Viggo Kampmann 2016. Den er egentlig udsolgt fra Gyldendal efter tredje-udgaven, men stadig tilgængelig i ’rullende oplag’. Spørg boghandleren, hvad det betyder – eller lån bogen på biblioteket.

Lige nu skriver jeg på en biografi om Vilhelm Buhl – besættelsestidens stærke mand og Befrielsesregeringens statsminister. Det er også en bog om årene 1940-1945, men først og fremmest en bog om det hele menneske. Den kommer senest på min 80 års fødselsdag i april 2024.